Efeler Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Telefon : 0 256 211 2021
WEB https://efeleruygulamaokulu.meb.k12.tr
Adres : Ata Mahallesi Doğu Aydın Bulvarı No 88/A Efeler/AYDIN
VİZYON : Kurumumuz, öğrencilerimizin otistik özelliklerinin ve bireysel yeterliliklerinin merkez alındığı, kişisel farklılıklara duyarlı, bireyin gelişiminin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle desteklendiğine inanan, ailenin eğitim sürecine etkin katılımını sağlayan, her otizmli bireyin tek ve değerli olduğuna inanan, otizmli bireyi sosyal hayatta geçerliliği olan bağımsız yaşam becerileri ile donatan, bakım ve eğitim veren bir kurum olma ilkesinden hareket ederek, otizmli çocuğa sahip olan veli ve yakınlarının mutluluğuna katkıda bulunmak.
MİSYON : Bireysel farklılıkları ve otistik özelliklerinden dolayı mevcut eğitim öğretim ortamlarından yararlanmayan 27 ve küçük yaş grubundaki otizmli bireylerin, farklılıklarına uygun ortamlarda, özel olarak yetiştirilmiş personelle, geliştirilmiş bireysel eğitim programları ve yöntemleri uygulanarak otizmli bireylere bağımsız yaşam becerilerini kazandırmak, tüm gelişim alanlarındaki potansiyellerini en üst düzeye çıkararak, yaşadığı toplumun bağımsız bir üyesi olmaları ve kendi kendilerine yeter hale gelebilmelerini sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Gündüzlü Normal Eğitim
Saatler : 09.05 - 14.25
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Şehir içi ulaşım araçları ile ulaşım sağlanmaktadır. (3 ve 17 numaralı minübüsler)
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Şehir Merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :